Η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο της μοτοσικλέτας 42 χρόνια με ιδρυτή τον Φ.Λέκκα, πρωταθλητή σε αγώνες ταχύτητας μοτοσικλέτας και motocross επί 3 δεκαετίες. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο μας και κάνουμε εισαγωγές τα τελευταία 20 χρόνια από Ιαπωνία, Κίνα, Ταϊβάν, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία. Η εταιρείας μας προσφέρει κάθε είδους μοτοσικλέτας, ποδηλάτων, γεωργικών μηχανημάτων, τρακτέρ, ανταλλαγών και service.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε πάντα το έμπειρο προσωπικό μας να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο, να σας βοηθήσει να βρείτε την κατάλληλη μοτοσικλέτα για σας και τα απαραίτητα αξεσουάρ. Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη γι αυτό και το προσωπικό μας είναι πάντα φιλικό. Η επιχείρησή μας είναι οικογενειακή και οι προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας απαραίτητες γι αυτό στα καταστήματά μας βρίσκεται πάντα κάποιο μέλος της οικογένειας.

Θα βρούμε την καλύτερη χρηματοδότηση για εσας ανάλογα με τις ανάγκες σας.Συνεργαζόμαστε με αρκετές τράπεζες ώστε ο πελάτης να έχει την επιλογή του.Από 0 έως 72 δόσεις και χωρίς προκαταβολή μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε την
μοτοσικλέτα και τα αξεσουάρ σας.

Με κάθε σας αγορά σας προσφέρουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ για εσάς και την μοτοσικλέτα σας. Επισκεφτείτε μας πριν αποφασίσετε.

" η καλύτερη αγορά σας η δική μας συμβουλή "